Vraag
een gratis proefles aan!

Knappe prestaties

De turnsters van de selectie van OGAV hebben tijdens de kwalificaties meerdere plekken op de districtsfinale of halve finale NK weten te bemachtigen! Ze hebben prachtige prestaties geleverd!

In de categorie middenbouw deden Sanne Kellermann, Lieke Bakker en Agus Vicente mee als team (9-12 jaar). Tijdens beide kwalificaties in Rotterdam werd het team eerste. Daarnaast plaatsten Sanne en Lieke zich individueel voor de districtsfinale die in juni plaatsvindt.

In de bovenbouw 3e en 4e divisie plaatsten Olivia Kitzen en Elise van Delft zich beiden via een eerste plek voor de districtsfinale. Olivia turnt in juni de vloerfinale en Elise van Delft heeft zich geplaatst voor de individuele meerkamp, brug- en balkfinale.

De senioren 3e divisie Anna Capitanio, Tirza de Graaf, Lisanne IJsselstijn en Ayshia Schalkwijk veroverden als team tijdens de laatste kwalificatie op landelijk niveau een derde plek. Hiermee verzekerde het team van OGAV zich van een plek op de halve finale NK. Ayshia kwalificeerde zich daarnaast ook individueel voor de halve finale NK.

De turnsters zijn inmiddels hard aan het trainen om hun mooiste oefeningen tijdens de finales te kunnen tonen!

Deze week ook te lezen in de Oegstgeester Courant: https://www.oegstgeestercourant.nl/nieuws/sport/83640/knappe-prestaties-turnsters-ogav?fbclid=IwAR0mdSQZfGlsXtUBreyPKPlggrGUGGWw8YvVOqArIx5bKtxBDl1WYgvZdos

   

 

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan!