Vraag
een gratis proefles aan!

Oegstgeester Gymnastiek Vereniging

O.G.A.V. is een bloeiende vereniging, opgericht 16 april 1930 en toen de lessen verzorgend in de gymzaal van de Gemeente school aan de Terweeweg te Oegstgeest. Nu is onze turnlocatie aan de Jan Wolkerslaan en Jac. P. Thijsselaan te Oegstgeest met ongeveer 250 leden, voornamelijk jeugd (meisjes) die geïnspireerd worden door de goede prestaties van de diverse selecties op Nationaal Turn Systeem (NTS) niveau en met deelname aan NTS 1e t/m 6e divisie.

Daarnaast biedt de vereniging ook lessen aan als Ouder en Kind / Kleutergymnastiek, jongensturnen onderbouw, Low en High Impact Aerobics voor 16 jaar en ouder, Sport Fit 40+. De dames nemen deel aan de Dames Sport Fit Dagen van het District, Bowlen en Aerobicmarathon van de vereniging.

Turn(st)ers op het laagste niveau kunnen ook deelnemen aan de door het Rayon Zuid-Holland Noord van de KNGU georganiseerde wedstrijden en om een voorbeeld te noemen de Turn en Fundagen. Ook worden Onderlinge Wedstrijden georganiseerd evenals een Jeugdmiddag.

Regelmatig nemen turnsters deel aan de KNGU-assistenten opleiding, als een mogelijke voorbereiding voor Verenigingsleid(st)er, zij zijn dan bevoegd om op de lessen te assisteren. Al onze train(st)ers zijn gediplomeerd / in bezit van de vereiste licentie(s) of in opleiding bij de KNGU.

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan!