Vraag
een gratis proefles aan!

Het nijntje Beweegdiploma

Haal het nijntje Beweegdiploma

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kan uw zoon of dochter bij OGAV het nijntje Beweegdiploma halen!

WAT IS HET NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA?

Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin uw kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

BEWEGEN MET PLEZIER

In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert uw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist u dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk van uw zoon of dochter.

OGAV heeft een samenwerking met SMCO Kinderfysiotherapie.

MEEDOEN

Het nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar uw zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat uw kind een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

De lessen bij OGAV Oegstgeest

Leer ook op een leuke manier de basis van bewegen! Het nijntje Beweegdiploma bestaat uit twee lessenseries:
Beweegdiploma 1 voor kinderen van 2 tot 3 jaar
Beweegdiploma 2 voor kinderen van 4 tot 5 jaar

Het nijntje Beweegdiploma 1 wordt aangeboden in de lessen ouder- en kindgym. Als (groot)ouder mag je fijn samen met je kind bewegen in de zaal. Het nijntje Beweegdiploma 2 kan behaald worden in de kleutergym lessen.

Een of twee keer per jaar is het mogelijk om het nijntje Beweegdiploma te behalen. Tijdens een afsluitende les ontvangen de kinderen een leuk cadeautje en het officiële diploma! Kinderen die hun beweegdiploma 1 halen kunnen hierna verder met het beweegdiploma 2. Andere kinderen kunnen de reguliere lessen blijven volgen en doorstromen naar het diplomaturnen van Kleurenturnen.

De lessen starten officieel vanaf eind augustus 2023 binnen de reguliere gym- en turnlessen. Meer informatie over het lesrooster vindt u hier. Voor de lessen worden de reguliere contributietarieven gehanteerd.

Meer weten?

Neem gerust contact op via info@ogav.nl of vraag geheel vrijblijvend een proefles aan. Ook op www.beweegdiploma.nl staat meer informatie over het lesprogramma.

 

Het nijntje Beweegdiploma in beeld

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan!