Vraag
een gratis proefles aan!

In de herfstvakantie op vrijdag 22 oktober 2021 kun je meedoen met de springdagen in Sommelsdijk. De dag duurt van 7.30 tot 19.30 uur. Tijden kunnen binnen deze tijd nog wijzigen, bijvoorbeeld later vertrekken of eerder terugkomen.

Alle jeugdleden van OGAV die in het bezit zijn van een zwemdiploma kunnen zich aanmelden. Heel de dag loopt er begeleiding mee met jou groepje. Kosten voor deze dag inclusief eten en busvervoer bedragen €30. Dit bedrag wordt tegelijk met de contributie van het 3e kwartaal per automatische incasso geïnd.

We gaan de volgende leuke activiteiten doen

–        Zwemmen

–        Springen (grote trampoline, tumblingbaan, mini trampoline met  airlandingsvlak en trapeze zwaaien)

–        Eten (frietje met hapje en drinken)

–        Handboogschieten

–        Bowlen

–        Klimmen en tokkelen.


Wil je graag mee?

Meld je dan aan via dit formulier .

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 24 september, zodat wij als leiding/bestuur alles goed kunnen voorbereiden. Na je aanmelding krijg je nog een email over de vertrek- en terugkomsttijden en de benodigde spullen voor deze dag.

Ook hebben wij nog hulp van ouders nodig tijdens deze dag. Bijvoorbeeld met vangen, assisteren of foto’s maken. U mag dan gratis mee. Op het formulier kunt u aangeven of u wilt helpen.

De organisatie gaat er vanuit dat er geen tot weinig beperkingen meer zijn qua COVID-19. Als er nog maatregelen zijn of komen dan is kans groot dat er een toegangscontrole komt voor iedereen vanaf 13 jaar. Mocht het springevenement onverhoopt toch niet doorgaan, dan ontvangt u uw geld terug.

Voor meer informatie kunt u terecht bij leiding Chantal Versteeg. Dit kan tijdens de les of per mail ( chantal_versteeg84@hotmail.com ). Zij gaat al jaren met een groep turners/turnsters naar de springdagen. Ook kunt u kijken op www.springdagen.nl voor leuke filmpjes en foto’s.

 

We hopen op veel inschrijvingen en vooral een geslaagde dag!

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur en trainersteam O.G.A.V. Oegstgeest

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan!