Vraag
een gratis proefles aan!

Beste leden en ouders/verzorgers,

 

Goed nieuws! Vanaf 1 juli mogen alle lessen weer binnen plaatsvinden. Vanaf aanstaande woensdag zullen alle lessen dus ook weer op de normale tijd en locatie gegeven worden. Kijk voor onze lestijden op ogav.nl/lessen/regulier-lesrooster/.

Welke regels zijn er nog meer veranderd?

  • Voor en na afloop van de trainingen moet er door sporters van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand gehouden worden. Voor hen geldt ook dat zij tijdens de lessen zoveel als mogelijk 1,5 meter afstand moeten houden.
  • Trainers mogen weer hulpverlenen tijdens de lessen.

 

Daarnaast is het belangrijk om te beseffen dat de basisregels nog steeds van kracht zijn. Hoesten/niezen doen we in de elleboog en we schudden geen handen. Als je ziek/verkouden bent of iemand uit jouw huishouden dergelijke klachten heeft, dan mag je niet komen trainen.

 

Om te zorgen voor een veilige sportomgeving zullen wij alle ramen en deuren tijdens de lessen open zetten. Op de deur van kleedkamer kun je zien in welke kleedkamer je je kunt omkleden. Bij grote lesgroepen zal eventueel een deel van de groep één onderdeel van de training buiten volgen.

 

Als laatste willen we aan alle ouders vragen om uw kind bij de voordeur van de gymzaal af te zetten. U mag dus niet mee naar binnen.

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mailen naar info.ogav@gmail.com.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur & trainersteam van O.G.A.V. Oegstgeest

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan!