Vraag
een gratis proefles aan!

Vorige week kreeg O.G.A.V. Oegstgeest groen licht van de gemeente om de lessen naar buiten te verplaatsen. Deze kans grijpen wij met beide handen aan onze leden van 4 t/m 18 jaar eindelijk weer training te kunnen geven. De lessen zullen vanaf 11 mei weer starten op het grasveld achter de gymzaal aan de Jan Wolkerslaan. Helaas kunnen de lessen ouder- en kindgym en de lessen voor volwassenen nog niet starten.

Om ervoor te zorgen dat we niet met te grote groepen tegelijk trainen, vragen we jullie om aan te melden voor de buitenlessen via dit formulier. Doe dit uiterlijk donderdag 7 mei. Op vrijdag 8 mei wordt via de mail bekend gemaakt hoe laat de les van uw zoon/dochter zal plaatsvinden. De dag blijft ongewijzigd, de tijd zou kunnen afwijken omdat er tussen de lessen steeds 10 minuten ‘wisseltijd’ ingeroosterd is. Als de les niet doorgaat vanwege slecht weer, dan krijgt u 1,5 uur van tevoren per mail bericht van ons.

Om de veiligheid van de lessen te kunnen waarborgen is een aantal zaken van belang. We kunnen geen gebruik maken van de kleedkamers. Kom dus in (warme) sportkleding naar de les en ga van te voren naar het toilet. Verder vragen we jullie om een eigen matje (of een grote handdoek) mee te nemen, zodat er zo min mogelijk uitwisseling van materiaal plaatsvindt. Turn(st)ers mogen niet eerder dan 10 minuten voor de training aanwezig zijn en gaan na afloop van de les direct weg. Ook ouders dienen zo snel mogelijk de sportlocatie te verlaten en mogen dus niet naast de gymzaal blijven wachten.

Daarnaast geldt nog een aantal andere regels:

  • Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen 1,5 afstand van elkaar te houden, maar wel tot de trainsters.
  • Kinderen van 13-18 jaar moeten 1,5 meter afstand van elkaar en tot de trainsters houden.
  • Hoesten/niezen doen we in de elleboog.
  • Voor en na de les was je je handen thuis en tijdens de les kom je niet met je handen aan je gezicht.
  • Als een familielid ziek is of de turn(st)er is zelf ziek, dan mag hij/zij niet komen trainen.
  • Als bij een familielid COVID-19 geconstateerd is, mag de turn(st)er twee weken niet trainen.

Bekijk ook de bijgevoegde spelregels van NOC*NSF.

 

Wij verwachten met bovenstaande maatregelen een goede en veilige trainomgeving te bieden. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mailen naar info.ogav@gmail.com.

We hopen jullie vanaf 11 mei weer te zien bij de lessen!

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur & trainersteam van O.G.A.V. Oegstgeest

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan!