Vraag
een gratis proefles aan!

Het is al bijna drie weken geleden dat wij u moesten mededelen dat we tot 6 april genoodzaakt waren de lessen te staken. Inmiddels is duidelijk geworden dat deze periode in ieder geval verlengd zal worden tot 28 april 2020.  Het is nog steeds onwerkelijk wat er allemaal gaande is en het Coronavirus houdt ons stevig in z’n greep. Wij hopen dat jullie en jullie naasten het goed maken en gezond zijn.

Natuurlijk hopen wij als vereniging dat het bij deze verlenging blijft, maar zolang daar nog geen duidelijkheid over is, kunnen wij hier moeilijk op inspelen en de gevolgen overzien. We zijn bezig na te denken hoe we na het versoepelen van de maatregelen weer zo goed mogelijk van start kunnen gaan.

We realiseren ons dat voor sommigen onder u de Coronacrisis ook financiële gevolgen kan hebben. Aangezien voor de vereniging vaste lasten zoals zaalhuur en de contributie aan de KNGU gewoon doorlopen, vragen we in deze tijd om uw steun, saamhorigheid en begrip. Uw contributiebijdrage is daarom voor de continuïteit van de vereniging van groot belang. Als het voor u echt niet haalbaar is om de contributie te voldoen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

We gaan ervanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
We hopen op ieders begrip en steun om deze moeilijke tijd goed en in goede gezondheid te doorstaan. Waarvoor bij voorbaat onze hartelijke dank!

Voor vragen kunt u ons het beste mailen op het algemene mailadres: info.ogav@gmail.com

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van O.G.A.V.

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan!