Vraag
een gratis proefles aan!

Sponsorkliks!

Vanaf nu is het voor iedereen die O.G.A.V. een warm hart toedraagt mogelijk om O.G.A.V. GRATIS te sponsoren.
Hoe werkt gratis sponsoren?
Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort!
Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van!
Lekker en gemakkelijk
Ook bij elke restaurantreservering of pizzabestelling ontvangen wij geld in de clubkas. Dus ga voor de volgende online aankoop langs onze website en gebruik SponsorKliks.

Transacties en inkomsten bekijken
Vul op SponsorKliks uw emailadres in en u krijgt toegang tot het transactieoverzicht van onze vereniging. U ontvangt dan ook maandelijks een update van onze inkomsten.

En wat helemaal fantastisch is: het kost u geen cent extra!

 

 

Tanken en Schenken bij de Detom!

Wist u dat u O.G.A.V. financieel extra kan steunen door te tanken bij de Detom?

Het werkt makkelijk. U ontvangt 2 bonnetjes bij het tanken bij de Detom.  De eerste bon is het tank- en schenk bonnetje. Deze kunt u in de box van O.G.A.V. bij de pomp stoppen. Hierdoor ontvangt O.G.A.V. 1 cent per getankte liter.  De 2e bon kunt u voor uw eigen administratie meenemen.

Wat leuk is dat u bij het raam van de receptie kunt zien hoeveel O.G.A.V. middels deze actie heeft ontvangen. Wilt u meer informatie, bezoek dan de website van de detom.

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan!