Vraag
een gratis proefles aan!

O.G.A.V. bestaat 93 jaar!

 

Op 16 april viert de Oegstgeester Gymnastiekvereniging (O.G.A.V.) alweer haar 93ste verjaardag. Een sportief jaar waarin er weer Corona-vrij geturnd kon worden!

 

De club die werd opgericht in 1930 telt inmiddels 289 leden. Er was afgelopen jaar een mooie nieuwe aanwas, mede dankzij de deelname aan Schoolsport071. Er zijn dit jaar dan ook extra lessen bijgekomen, zoals een extra les voor ouder- en kindgym en twee extra lessen recreatieturnen voor meisjes. Naast de recreatielessen voor kleuters, meisjes en jongens, de lessen voor onze jonge talenten en de selectielessen voor ervaren turnsters is er ook een gevarieerd aanbod voor volwassenen. Zo is er zowel een high als low impact aerobics les en een actief bewegen les voor 60+, waarbij er naast het sporten ook aandacht is voor het sociale contact.

 

De selectie doet geregeld mee aan wedstrijden op zowel districts- als landelijk niveau en behaalt daar knappe team en individuele resultaten. Voor het Jong Talent is er een nieuw wedstrijdsysteem met meer focus op groepsprestaties om de individuele prestatiedruk te verlagen en het plezier in de sport nog meer te bevorderen. Voor de recreatie worden er onderlinge wedstrijden en diplomadagen georganiseerd om ook hen de vooruitgang in hun eigen kunnen te laten ervaren en om henzelf steeds meer uit te dagen.

 

Dit jaar stonden meerdere leden in het zonnetje vanwege lidmaatschap-jubilea van 12,5 (Jolanda van der Salm en Desiré Kruit-Collé), 25 (Erna Molenaar) en zelfs 50 (!) jaar (Tineke van der Salm). Daarnaast was er een dikverdiende pluim voor trainster en bestuurslid Julia van der Geest, vanwege haar tomeloze inzet voor de club. Dit laat wel zien met hoeveel plezier de trainsters en het bestuur van O.G.A.V. zich jaar in jaar uit met hart voor de zaak inzetten.

 

We hopen op weer een sportief en enthousiast nieuw jaar voor de club. Op naar de 100!

Jonge Talenten van O.G.A.V

 

 

 

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan!